H. van Dijkhuizen vernieuwt TotalEnergies-station ‘De Hoge Weide’ in Tiel
ook medel

H. van Dijkhuizen vernieuwt station TotalEnergies ‘De Hoge Weide’

De shop van TotalEnergies De Hoge Weide in Geldermalsen toont de warme huisstijl van H. van Dijkhuizen met de appelboom als eyecatcher. Foto: AB | interieurbouw, 2023

De shop van TotalEnergies-tankstation ‘De Hoge Weide’ aan de Randweg in het Gelderse Geldermalsen is volledig vernieuwd. AB | interieurbouw zorgde ervoor dat de shop de nieuwe huisstijl van H. van Dijkhuizen kreeg en dat bezoekers er nu nog langer willen verblijven.

TotalEnergies ‘De Hoge Weide’ is een van de tankstations in het netwerk van H. van Dijkhuizen Energy & Mobility uit Tiel. Het servicestation aan de oostkant van Geldermalsen is vooral populair onder truckchauffeurs. De shop, die eerst de uitstraling en inrichting van shopformule Bonjour had, is door AB | interieurbouw compleet vernieuwd. Zo toont de shop nu de eigen warme huisstijl van H. van Dijkhuizen met de bekende appelboom als eyecatcher midden in de shop (foto). Alle bekende food- en nonfoodproducten zijn er 24/7 verkrijgbaar: van zoetwaren en frisdranken tot auto-accessoires en warme snacks. Producten kunnen worden meegenomen voor onderweg of ter plekke worden gebruikt aan een eettafel. Voor tankende klanten biedt TotalEnergies De Hoge Weide Euro95, Euro98, diesel, excellium diesel en lpg. Op het voorterrein bevindt zich ook een textielwasserette.

Vernieuwen

H. van Dijkhuizen is al enige tijd bezig bemande shops van tanklocaties in het eigen netwerk te vernieuwen. Zo werd vorig jaar zomer de shop van TotalEnergies ‘Medel’ in Tiel volledig verbouwd en vernieuwd. Ook hier is de shop veranderd in een aangename locatie met meerdere zitgelegenheden waar bezoekers graag langer verblijven om er te genieten van ter plekke vers bereide broodjes, snacks en baristakoffie. Zo kreeg de shop van Medel verrijdbare en sfeervolle roomdividers met plantenbakken, meerdere type zitjes en een bank in warme oranje tinten, afvalunits en een nieuw zelfbedienings koffie-eiland.
Van Dijkhuizen is als brandstoffen- en smeermiddelenhandelaar al meer dan vijftig jaar actief in met name het midden van Nederland. Het bedrijf exploiteert zo’n veertig eigen tankstations.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.