De Haan breidt netwerk tankstations uit met ESSO Emmen en ESSO ‘Den Bout’

De Haan breidt netwerk uit met ESSO Emmen en ESSO ‘Den Bout’ aan A15

ESSO 'Den Bout' aan de A15 in Hardinxveld-Giessendam krijgt een shop volgens de formule Tony's Street Food.ProMedia, 2022

De Haan Minerale Oliën heeft twee tankstationlocaties aan het netwerk toegevoegd. Het betreft ESSO ‘Hondsrugweg’ in Emmen en ESSO ‘Den Bout’ aan de snelweg A15 in Hardinxveld-Giessendam. De snelweglocatie krijgt een shop volgens de formule Tony’s Street Food.

ESSO-tankstation ‘Hondsrugweg’ in het Drentse Emmen bevindt zich volgens De Haan Minerale Oliën in een mooie omgeving met veel voorzieningen. De locatie is 24/7 open, waarbij het op elk moment van de dag en nacht mogelijk is om te tanken en te winkelen in de shop. Volgens De Haan biedt de Emmense ESSO ‘de perfecte stop’ gezien het complete aanbod dat er wordt geboden: brandstoffen, een carwash én een shop. ESSO ‘Den Bout’, aan de snelweg A15 tussen Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam, is een zeer drukbezocht tankstation. Sinds half december deel uitmakend van het netwerk van De Haan, wordt de shop de komende weken volledig verbouwd.

Tony’s

Vond de automobilist er tot voor kort een Spar en Subway, nu wordt er bij ESSO Den Bout gewerkt aan de realisatie van een compleet nieuwe ‘future proof’ shop volgens de door De Haan in eigen huis ontwikkelde formule Tony’s Street Food. In de formule, die zich aan bezoekers toont als een jaren vijftig diner, draait het om ter plekke voor het oog van de gast vers bereide eet- en drinkwaren, baristakoffie, beleving en service. Ondanks de verbouwing is het momenteel toch mogelijk om op de locatie aan de A15 te tanken. Daarnaast is er een tijdelijke Tony’s Cabin shop gerealiseerd van waaruit koffie, frisdranken en warme en koude snacks worden verkocht. De nieuwste Tony’s Street Food van Nederland wordt eind januari geopend door middel van een ‘grand opening’ inclusief aantrekkelijke deal.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.