TotalEnergies Lindetrek wint ‘Pit Crew’-award van 2022

TotalEnergies Lindetrek wint ‘Pit Crew’-award van 2022

De winnaars van de wedstrijd Foto: Marcel Cazemier/ProMedia

De medewerkers van TotalEnergies Lindetrek in het Friese Wolvega zijn woensdag door BETA Opleidingen uitgeroepen tot pit crew van het jaar op de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten. Na een strijd van twee maanden, gevuld met meerdere challenges en e-learnings, gaat dit tankstation – met een totaal van 9.417 punten – er met de winst vandoor.

De champagne wordt rijkelijk geschonken wanneer bekend wordt gemaakt dat TotalEnergies Lindetrek zichzelf trotse eigenaar mag noemen van de Crew Award 2022. Shell Vriezeveen Broodjesbox wordt tweede en Leus Almelo en Peut Abswoude worden gedeeld derde. Naast de eretitel, winnen de crewleden uit Wolvega een teamuitje naar keuze van 2.500 euro. Wat dit gaat worden, is al bepaald: het tankstationteam gaat een ballonvaart maken.

Tankstation-trots

Het enthousiasme onder het winnende team is niet te missen. “Het is gewoon super”, zegt Marjon van Zwieten, één van de medewerkers van het tankstation. “We hebben ons echt ingezet voor alle challenges en de e-learnings en het heeft onze band ook nog versterkt.”

Ook de manager van het tankstation, Dick Runhart, straalt van trots. “Eén van de medewerkers stelde voor om mee te doen en ik dacht waarom niet? We hebben elke keer opnieuw de punten bekeken en dan zagen we dat we weer omhoog gingen. Maar, de dames hebben het echt allemaal zelf onderhanden genomen.” Als de challenge nog een keer herhaald wordt, doet de Friese crew absoluut weer mee. “Om de eer hoog te houden”, zegt Dick.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Else Van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.