BigBrother Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021
Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

BigBrother lanceert oplossing voor veiligere laadplekken

De stand van BigBrother op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021 Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

BigBrother heeft een nieuw concept voor de EV-markt gelanceerd, gebaseerd op het Watch-it for mobility platform. Door gebruik van het platform kunnen exploitanten van laadpalen ‘de ultieme klantervaring’ bieden, stelt het camerabedrijf. De oplossing is een van de pijlers van BigBrother tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 9 en 10 november in Expo Houten.

Nu het aanbod van (snel)laadmogelijkheden groeit, is het volgens BigBrother van cruciaal belang om je te onderscheiden op het gebied van klantervaring. Op die manier kan namelijk de ‘battle of the charger’ gewonnen worden. Om die strijd te winnen, zijn vier componenten volgens het bedrijf van belang: grip en controle op de installatie, real-time inzicht in de beschikbaarheid, conversie tussen POC (Point-Of-Charging) en retail en het aanbieden van een gemakkelijk betaalproces.

De vier zaken komen samen in het beveiligingsplatformWatch-it for mobility helpt je bij de vraagstukken die je vandaag hebt en stelt je in staat om de ultieme klantervaring te bieden. ’s Werelds slimste security technology platform helpt je bij het integreren van de verschillende databronnen om zo de juiste inzichten te leveren, grip en controle te houden en de processen te automatiseren. Daarnaast stelt de modulaire opbouw je in staat om je te ondersteunen wanneer de behoefte morgen verandert. Wij weten niet hoe de wereld zich ontwikkelt, maar we weten wel dat Watch-it constant wordt ontwikkeld om te blijven anticiperen op de veranderende markt”, meldt het bedrijf.

Vier disciplines

De stand van BigBrother is dit jaar opgedeeld in vier disciplines, die elk met elkaar verweven zijn. Het gaat daarbij om doorrijders, de krapte op de arbeidsmarkt, de carwash en dus laden. Ook op die overige drie vlakken is het platform toepasbaar. “We zien dat er door de stijgende prijzen meer doorrijders zijn, en als je dit onder controle wilt houden, houden wij de 3 V’s aan: voorkomen, verhinderen en verhalen. Watch-it for mobility zorgt voor signalering aan de kassa van elke transactie op je voorterrein. Hierdoor kan de caissière eenvoudig beoordelen of de auto die aan de pomp staat hoort bij het kenteken en op basis hiervan de pomp vrijgeven”, vertelt Dennis Klarenbeek van het bedrijf.

“Hiermee voorkom je doorrijders met een valse kentekenplaat. Daarnaast ontvangt de caissière een akoestische alarmering wanneer er een bekende doorrijder bij je op het station staat. Hierdoor kan je de bekende doorrijder verhinderen bij het stelen van brandstof of het misverstand van een vorige keer netjes kan oplossen. Door de integratie die Watch-it heeft gemaakt met SODA kan je binnen een aantal klikken aangifte doen bij de politie zonder je administratie in verschillende systemen te hoeven bijhouden. Hierdoor verhaal je gemakkelijk en snel je geld”, verklaart Klarenbeek ook de derde V.

Toenemende arbeidskrapte

Door de arbeidskrapte merken ze bij het camerabedrijf dat er steeds meer geregeld moet worden op afstand. Steeds minder mensen moeten daarbij evenveel, of soms zelfs meer werk uitvoeren. “Watch-it cloud, onderdeel van het security technology platform, geeft je centraal inzicht in de status van je netwerk. Of dit nu gaat over geactiveerde noodstoppen, prullenbakken die vies zijn of een prijzenbord met de verkeerde prijs: Watch-it for mobility geeft je dit inzicht op een centraal niveau.”

De carwash zorgt daarnaast volgens Klarenbeek voor een ‘ultieme kans om een extra dienst aan te bieden die klanten ook nodig hebben wanneer ze overstappen op EV’. “Maar de carwash-business vraagt ook op een andere manier grip en controle. Watch-it for mobility helpt hierbij door grip te houden op schadegevallen, controle te houden over het wasproces en je roll-over of wasstraat te automatiseren voor een ultieme klantervaring.”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

BigBrother

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BigBrother lanceert oplossing voor veiligere laadplekken | TankPro.nl
BigBrother Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021
Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

BigBrother lanceert oplossing voor veiligere laadplekken

De stand van BigBrother op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021 Foto: ProMedia/Marcel Cazemier

BigBrother heeft een nieuw concept voor de EV-markt gelanceerd, gebaseerd op het Watch-it for mobility platform. Door gebruik van het platform kunnen exploitanten van laadpalen ‘de ultieme klantervaring’ bieden, stelt het camerabedrijf. De oplossing is een van de pijlers van BigBrother tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs op 9 en 10 november in Expo Houten.

Nu het aanbod van (snel)laadmogelijkheden groeit, is het volgens BigBrother van cruciaal belang om je te onderscheiden op het gebied van klantervaring. Op die manier kan namelijk de ‘battle of the charger’ gewonnen worden. Om die strijd te winnen, zijn vier componenten volgens het bedrijf van belang: grip en controle op de installatie, real-time inzicht in de beschikbaarheid, conversie tussen POC (Point-Of-Charging) en retail en het aanbieden van een gemakkelijk betaalproces.

De vier zaken komen samen in het beveiligingsplatformWatch-it for mobility helpt je bij de vraagstukken die je vandaag hebt en stelt je in staat om de ultieme klantervaring te bieden. ’s Werelds slimste security technology platform helpt je bij het integreren van de verschillende databronnen om zo de juiste inzichten te leveren, grip en controle te houden en de processen te automatiseren. Daarnaast stelt de modulaire opbouw je in staat om je te ondersteunen wanneer de behoefte morgen verandert. Wij weten niet hoe de wereld zich ontwikkelt, maar we weten wel dat Watch-it constant wordt ontwikkeld om te blijven anticiperen op de veranderende markt”, meldt het bedrijf.

Vier disciplines

De stand van BigBrother is dit jaar opgedeeld in vier disciplines, die elk met elkaar verweven zijn. Het gaat daarbij om doorrijders, de krapte op de arbeidsmarkt, de carwash en dus laden. Ook op die overige drie vlakken is het platform toepasbaar. “We zien dat er door de stijgende prijzen meer doorrijders zijn, en als je dit onder controle wilt houden, houden wij de 3 V’s aan: voorkomen, verhinderen en verhalen. Watch-it for mobility zorgt voor signalering aan de kassa van elke transactie op je voorterrein. Hierdoor kan de caissière eenvoudig beoordelen of de auto die aan de pomp staat hoort bij het kenteken en op basis hiervan de pomp vrijgeven”, vertelt Dennis Klarenbeek van het bedrijf.

“Hiermee voorkom je doorrijders met een valse kentekenplaat. Daarnaast ontvangt de caissière een akoestische alarmering wanneer er een bekende doorrijder bij je op het station staat. Hierdoor kan je de bekende doorrijder verhinderen bij het stelen van brandstof of het misverstand van een vorige keer netjes kan oplossen. Door de integratie die Watch-it heeft gemaakt met SODA kan je binnen een aantal klikken aangifte doen bij de politie zonder je administratie in verschillende systemen te hoeven bijhouden. Hierdoor verhaal je gemakkelijk en snel je geld”, verklaart Klarenbeek ook de derde V.

Toenemende arbeidskrapte

Door de arbeidskrapte merken ze bij het camerabedrijf dat er steeds meer geregeld moet worden op afstand. Steeds minder mensen moeten daarbij evenveel, of soms zelfs meer werk uitvoeren. “Watch-it cloud, onderdeel van het security technology platform, geeft je centraal inzicht in de status van je netwerk. Of dit nu gaat over geactiveerde noodstoppen, prullenbakken die vies zijn of een prijzenbord met de verkeerde prijs: Watch-it for mobility geeft je dit inzicht op een centraal niveau.”

De carwash zorgt daarnaast volgens Klarenbeek voor een ‘ultieme kans om een extra dienst aan te bieden die klanten ook nodig hebben wanneer ze overstappen op EV’. “Maar de carwash-business vraagt ook op een andere manier grip en controle. Watch-it for mobility helpt hierbij door grip te houden op schadegevallen, controle te houden over het wasproces en je roll-over of wasstraat te automatiseren voor een ultieme klantervaring.”

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

BigBrother

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.