ANAC-tankstation Nieuwegein

ANAC opent vierde tankstation in Nieuwegein

Donderdag vond de eerste tankbeurt in Nieuwegein plaats Foto: ANAC Groep

Bij het ANAC-tankstation in Nieuwegein vond donderdag de eerste tankbeurt plaats. Daarmee is de vierde tanklocatie van de carwashketen een feit. De afgelopen twintig jaar werd het station geëxploiteerd door Tango, maar onlangs maakte ANAC bekend het over te nemen en om te gaan kleuren.

Het tankstation is te vinden op hetzelfde terrein als de ANAC Carwash: aan de Grote Wade. Bij het onbemande tankstation kunnen klanten 24 uur per dag Euro 95, Superplus 98 en diesel tanken. Ook zijn op het terrein wasboxen en stofzuigers te vinden. Het bedrijf biedt bovendien een tankkaart aan waarmee klanten brandstof kunnen afrekenen, maar gelijk ook kunnen betalen in de wasstraat.

Combinatie met wassen

De ANAC-tankstations zijn altijd in combinatie met een wasstraat. “We geloven in het totaalconcept. Een tankstation is een mooie aanvulling op wat we doen”, vertelde eigenaar Lex Peters eerder aan TankPro. “Met een derde en straks vierde tankstation is zo’n keuze om het erbij te bouwen ook veel sneller gemaakt. Qua volume is het op deze manier zeker een mooi verhaal, en ik heb er alle vertrouwen in dat het werkt”, zei hij vorige maand over de opening van het derde station in Den Bosch.

Inmiddels is ANAC Carwash uitgegroeid tot een succesvolle keten met veertien wasstraten in Nederland en België, waarvan tien in Nederland en vier in België. Op vier locaties zit daar een eigen tankstation bij: in Nijmegen (met een ANAC Bakery), Arnhem, Den Bosch en nu dus ook Nieuwegein.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.