BETA Branche Award Gala 2022

D!Vers Woerden grote winnaar op BETA Branche Award Gala

V.l.n.r.: Ewout Klok (BETA), Rob van Herpen (Hanex), Henk van Os en Ad Benschop (D!vers), Willemjan van Golstein Brouwers (VGB Tankstations), Hans Biesheuvel (ONL) Foto: BETA

D!Vers Woerden is uitgeroepen tot winnaar van de BETA Branche Award 2022. Volgens de jury zijn ondernemers Henk van Os en Ad Benschop ‘klaar voor 2030’. De trotse winnaars noemden de prijs een kroon op hun werk, nu ze dit jaar hun dertigjarig jubileum vieren. 

Onder het genot van het diner vond het ‘moment suprême’ plaats. De jury, bestaande uit juryvoorzitter Hans Biesheuvel (voorzitter ONL), Wim van Gorsel (oud-bestuurslid en adviseur energietransitie) en Martijn Louws (hoofdredacteur Move ON-magazine), kwam unaniem tot de beslissing dat D!Vers Woerden het best is voorbereid op het jaar 2030.

Volgens de belangenvereniging is dat een jaar waarin veel verandert. Zo zal de energietransitie al ver gevorderd zijn, want er mogen dan geen auto’s meer verkocht worden met een fossiele verbrandingsmotor. Ook zal de tankshop er over acht jaar heel anders uitzien. Het is dan naar verwachting niet meer toegestaan om er tabak te verkopen. Ook zal de klant behoefte hebben aan een tijdelijke verblijfplek, terwijl hij wacht op een volgeladen elektrische auto, aldus de BETA.

Waterstof op tankstation

De jury was vol lof over de toekomstbestendigheid van D!Vers Woerden, dat van alle gemakken is voorzien: een moderne tankshop, verschillende mogelijkheden tot elektrisch laden en daarnaast zetten de ondernemers in op waterstof. De andere genomineerden waren Hanex Hospitality Group van Rob van Herpen en VGB Tankstations van Willemjan van Golstein Brouwers.

“Er werden door juryvoorzitter Hans Biesheuvel mooie woorden gesproken over alle genomineerden, zij ontvingen naast een bos bloemen ook het officiële juryrapport mee naar huis”, aldus de brancheorganisatie. Een harpiste, DJ Charles en Romy Monteiro verzorgden het entertainment op de feestelijke avond. “De gasten vervolgden na het diner hun weg naar de feestzaal waar onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar werd gesproken, gelachen en zelfs gedanst!”

Tweede editie

BETA schrijft terug te kijken op een mooie en gezellige avond samen met ondernemers uit de branche.

De BETA Branche Award is in het leven geroepen ter nagedachtenis aan Edsko Schuitema, die zich als medeoprichter van de BETA jarenlang heeft ingezet voor de tankstationbranche. De eerste BETA award-uitreiking werd in 2019 georganiseerd onder de naam Petrol Award Gala. De winnaar was toen tankstationondernemer Koen van der Knaap. Donderdag vond de tweede editie van de uitreiking plaats in Utrecht.

Lees ook:

Onder andere de BETA is aanwezig op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022. Hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België vindt dit jaar plaats op 9 en 10 november in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.