VARO Energy DKV Mobility samenwerking

DKV Mobility en VARO Energy breiden samenwerking uit met mobiel betalen

Foto: DKV Mobility

DKV Mobility en VARO Energy Retail breiden hun samenwerking in Nederland verder uit. Het is nu ook mogelijk om bij honderd tankstations in het netwerk van VARO Energy af te rekenen met de ‘APP&GO-betaalfunctie’ in de DKV-applicatie.

“De afgelopen jaren was DKV Mobility voor ons al een vaste partner op de Nederlandse markt”, zegt Arend Nieboer, manager cards bij VARO Energy. “Ons partnerschap is afgelopen jaar uitgebreid met het openstellen van ons hele netwerk voor gebruik van DKV fuel cards. Omdat we overtuigd zijn van deze wijze van betalen, vormt uitbreiding van de samenwerking voor ons dan ook een logische stap.”

DKV Mobility, een B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, breidt zijn acceptatienetwerk voor mobiel betalen naar eigen zeggen constant uit. “We zijn heel blij met de continue groei van ons acceptatienetwerk mobiel betalen”, aldus directeur energie en voertuigen Sven Mehringer. “Wij danken VARO Energy Retail voor deze samenwerking. Hierdoor zien we een duidelijke toename van onze Nederlandse acceptatiepunten voor mobiel betalen in Nederland.”

Het complete acceptatienetwerk mobiel betalen van DKV Mobility in België, Duitsland, Italië, Nederland en Oostenrijk groeit hiermee tot circa 2.000 stations. VARO Energy exploiteert in Nederland voornamelijk tankstations onder de vlag van Argos.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.