OG Clean Fuels brandstof

OG Clean Fuels en DKV Mobility lanceren gezamenlijke tankkaart

Foto: OG Clean Fuels

OG Clean Fuels en DKV Mobility hebben een ‘co-brandend tankkaart’ gelanceerd. Daarmee krijgen OG-klanten niet alleen de mogelijkheid om binnen het OG-netwerk te betalen, ook krijgen ze toegang tot het acceptatienetwerk van DKV, dat inmiddels meer dan 20.000 stations voor alternatieve brandstoffen telt.

“Wij zijn blij met deze uitbreiding van het waardevolle partnerschap tussen OG en DKV Mobility. De co-branded OG/DKV tankkaart past perfect bij de internationale groei van OG Clean Fuels”, zegt Wijtze Bakker. “Met de co-branded kaart hebben onze klanten nu toegang tot ons netwerk met schone brandstoffen en kunnen ze met één kaart schoon tanken in alle landen waar OG actief is”, aldus het hoofd netwerkontwikkeling bij OG.

Binnen het partnerschap is DKV verantwoordelijk is voor de ‘klantgevoelige aspecten van betalings- en rapportagefunctionaliteiten’. “Als onderdeel van onze Sales Partner-activiteiten zullen wij OG Clean Fuels ondersteunen in hun groeiambities om in heel Europa groene energie te leveren door gebruik te maken van de systemen en procesexpertise van DKV Mobility”, stelt directeur partner & sales Manuel von Mohrenschildt.

67.000 tankstations

Met de servicekaarten van het bedrijf uit Noordwijkerhout kunnen de 259.000 actieve klanten hun voertuigen van brandstof voorzien en opladen. Zo’n 67.000 conventionele tankstations, 310.000 EV-laadpunten en 20.000 alternatieve brandstofstations zijn op de pas aangesloten.

Eerder dit jaar maakten de partijen al bekend dat ook alle DKV-klanten toegang kregen tot het netwerk van OG, dat ruim 220 tanklocaties omvat.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.