Bad Honnef LIQVIS

TFC kondigt samenwerking aan met Duitse LNG-keten

Foto: LIQVIS

Klanten van The Fuel Company (TFC) kunnen hun tankkaart nu ook gebruiken bij de LNG-tankstations van het Duitse LIQVIS. De overeenkomst betekent voor The Fuel Company dat het bedrijf haar aanbod vergroot met een nieuw strategisch gelegen netwerk.

The Fuel Company en LIQVIS melden blij te zijn met het partnerschap. “Het is een genoegen om samen te werken met een toonaangevende partner als LIQVIS. Deze overeenkomst is een voorbeeld van onze gezamenlijke inzet om meer logistieke bedrijven toegang te bieden tot een internationaal netwerk van LNG-tankstations”, aldus de onderneming uit Hengelo.

Uniper-dochter LIQVIS exploiteert sinds 2017 LNG-tankstations. Deze bevinden zich op strategische vervoersknooppunten, zoals Bad Honnef (foto), Berlijn, Bönen, Gotha, Hamburg, Hannover, Kassel, Magdeburg en Ulm. Dit jaar zullen ook in Leipzig, Alsfeld en Salzbergen LIQVIS-stations in gebruik worden genomen. Komend jaar start het bedrijf bovendien met het aanbieden van Bio-LNG.

Focus op transport

De tankkaart van TFC wordt geaccepteerd bij ruim 8.000 tankstations in achttien Europese landen. Het bedrijf richt zich op nationaal en international transport. Ook kunnen vrachtwagenchauffeurs met de kaart tol afrekenen en bijvoorbeeld naar de truckwash gaan. Verder heeft TFC een eigen tankstation aan de Amsterdamstraat in het Belgische Meer.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.