OK Maastricht Bergerstraat

OK breidt netwerk uit met twee locaties

Foto: Johan Bogaarts/LinkedIn

OK heeft twee nieuwe locaties aan het netwerk toegevoegd. In het Drentse dorp Oosterhesselen werd een onbemande pomp overgenomen van Tamoil, in Maastricht gaat het om een bemande locatie die voorheen werd geëxploiteerd onder de vlag van Esso. 

Het tankstation aan de Burgemeester de Kockstraat in Oosterhesselen heeft pompen voor Euro 95, Super 98 en diesel. Klanten kunnen er 24 uur per dag terecht. Bij het tankstation aan de Bergerstraat in Maastricht (hoofdfoto) worden dezelfde brandstoffen aangeboden.

Verbouwingen van stations

Verder is OK nog steeds druk bezig met de verbouwing van meerdere shops en stations in het netwerk. Zo is recent de OK-locatie in Nieuw-Amsterdam verbouwd. Afgelopen jaar werden de carwash en wasboxen daar al vernieuwd en nu hebben ook het luifeldak en de shop een make-over gekregen.

Nederland telt inmiddels meer dan tachtig bemande en onbemande OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties worden onder handen genomen en breiden eventueel uit met het concept OK Café.

OK Express Oosterhesselen
De nieuwe aanwinst in het OK-netwerk in Oosterhesselen. Foto: Johan Bogaarts/LinkedIn

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK breidt netwerk uit met twee locaties | TankPro.nl
OK Maastricht Bergerstraat

OK breidt netwerk uit met twee locaties

Foto: Johan Bogaarts/LinkedIn

OK heeft twee nieuwe locaties aan het netwerk toegevoegd. In het Drentse dorp Oosterhesselen werd een onbemande pomp overgenomen van Tamoil, in Maastricht gaat het om een bemande locatie die voorheen werd geëxploiteerd onder de vlag van Esso. 

Het tankstation aan de Burgemeester de Kockstraat in Oosterhesselen heeft pompen voor Euro 95, Super 98 en diesel. Klanten kunnen er 24 uur per dag terecht. Bij het tankstation aan de Bergerstraat in Maastricht (hoofdfoto) worden dezelfde brandstoffen aangeboden.

Verbouwingen van stations

Verder is OK nog steeds druk bezig met de verbouwing van meerdere shops en stations in het netwerk. Zo is recent de OK-locatie in Nieuw-Amsterdam verbouwd. Afgelopen jaar werden de carwash en wasboxen daar al vernieuwd en nu hebben ook het luifeldak en de shop een make-over gekregen.

Nederland telt inmiddels meer dan tachtig bemande en onbemande OK-tankstations. De benzinepompen zijn door het hele land te vinden. Steeds meer van die locaties worden onder handen genomen en breiden eventueel uit met het concept OK Café.

OK Express Oosterhesselen
De nieuwe aanwinst in het OK-netwerk in Oosterhesselen. Foto: Johan Bogaarts/LinkedIn

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.