AVIA De Knoest Hush

Jongeneel neemt exploitatie tankstation De Knoest over

Foto: Tankstations Jongeneel

Tankstations Jongeneel heeft het netwerk uitgebreid met tankstation De Knoest. Het station aan de A27 bij Nieuwegein is sinds 1 juli onderdeel van het bedrijf uit Den Haag. 

Het tankstation is sinds begin dit jaar in handen van AVIA Weghorst. Tijdens de afgelopen tankstationveiling bracht Weghorst Beheer het hoogste bod uit op de locatie: 5.251.000 euro. Zij hebben Tankstations Jongeneel op hun beurt gevraagd het station te exploiteren. “Een mooie uitdaging, uiteraard, die wij vol enthousiasme aan gaan”, laat de nieuwe exploitant weten.

Tweede aan rijksweg

Het station aan de A27 is niet de eerste voor Jongeneel aan een rijksweg. “Begin dit jaar nam de familie Jongeneel het TotalEnergies-tankstation aan de A44 nabij Sassenheim al over. Op dat moment wilden wij daar geen ruchtbaarheid aan geven wegens het overlijden van een collega. Tankstation De Knoest wordt daarom het tweede tankstation van Tankstations Jongeneel dat gelegen is aan een rijksweg.”

Met de nieuwste aanwinst voegt het bedrijf gelijk twee nieuwe merken aan het portfolio toe: AVIA en het bakkerij-concept Hush. Binnen dit Hush-concept gaan we met lokale en dagelijks verse producten mensen laten genieten en tot rust laten komen. Neem daarbij de aandacht en service die wij als familiebedrijf graag meegeven aan onze gasten en dan kan het niet anders dan dat dit een mooie samenwerking wordt.”

Veertien stations

Door de uitbreiding bestaat het netwerk van Tankstations Jongeneel nu uit veertien vestigingen. De overige dertien locaties voeren allemaal het merk TotalEnergies. Per maart werden ook al drie stations aan het netwerk toegevoegd. Die werden overgenomen van ondernemers Rien en Yvonne van Eldijk, die besloten het wat rustiger aan te gaan doen. Het ging toen om stations in Nieuwegein, Veenendaal en Doorwerth.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.