Argos nu echt begonnen met integratie Netto Tank-stations in eigen netwerk

VARO Energy heeft verspreid over Nederland vier nieuwe locaties aan het Argos-netwerk toegevoegd. Het gaat onder andere om omkleuringen van voormalige Netto Tank-locaties. Dat bedrijf werd afgelopen jaar overgenomen.

In het Overijsselse Haaksbergen werden twee Argos-stations aan het netwerk toegevoegd. De stations aan de Textielstraat en de Westsingel, voorheen allebei onderdeel van Netto Tank, zijn inmiddels omgekleurd. Het station aan de Textielstraat beschikt over de brandstoffen diesel, Euro 95, Superplus 98 en AdBlue, de bemande locatie aan de Westsingel biedt daarnaast ook nog HVO100, high speed diesel en LPG.

Bovendien werd een derde voormalige Netto Tank-locatie omgekleurd. Het station aan Het Poolman in Enschede is nu ook officieel onderdeel van Argos. Klanten kunnen er diesel en Euro 95 krijgen.

Meer omkleuringen

Aan de Overbuurtseweg in het Zuid-Hollandse Bleiswijk werd verder nog het voormalige TanQyou-station omgekleurd naar het blauw, wit en groen van Argos. Bij het station kunnen terecht voor de brandstoffen diesel, Euro 95 en Superplus 98. Argos, onderdeel van VARO Energy, meldt trots te zijn op deze ‘mooie aanvullingen op het groeiende netwerk’. Ook in het Gelderse Gendt werd begin dit jaar al een locatie omgekleurd. Het ging daar om de voormalige bp express aan de Langstraat.

Dit jaar zullen overigens nog meerdere omkleuringen volgen. In de aankomende maanden wordt het netwerk van Netto Tank verder geïntegreerd in het bestaande Argos-netwerk. In november 2021 maakte VARO de overname van het bedrijf uit Haaksbergen bekend.

Argos beschikt inmiddels over zo’n 210 tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland. De mijlpaal van tweehonderd locaties werd afgelopen zomer behaald met de omkleuring van het Brand Oil-station in het Gelderse Zutphen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.