TinQ stuntprijzen Drachten

Stations TinQ zo massaal bezocht dat kortingsactie wordt aangepast

Drachten - Bij het tankstation aan de Janssenlaan in Drachten was het dinsdagochtend al vroeg druk met auto's. Dit vanwege een actie met hoge kortingen bij het tankstation.De actie vond plaats van 11:00 uur t/m 12:00 uur. Het tankstation is van TinQ, omdat ze 20 jaar bestaan werd er een actie bedacht. In een uur tijd kon je tanken voor de prijzen van 20 jaar geleden.Een liter benzine kostte tijdens de actie 1,171. De actuele prijs voor een liter euro loodvrij ligt momenteel ongeveer een euro hoger.

De stuntprijzen die TinQ deze week hanteert vanwege het twintigjarig jubileum trekken zoveel bezoekers, dat het bedrijf geen andere optie ziet dan het aanpassen van de actie om zo de veiligheid te kunnen waarborgen. Dat meldt TinQ naar aanleiding van de enorme drukte die de afgelopen dagen ontstond bij de locaties in onder andere Waalwijk, Berkel en Rodenrijs en Kampen. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Stations TinQ zo massaal bezocht dat kortingsactie wordt aangepast | TankPro.nl
TinQ stuntprijzen Drachten

Stations TinQ zo massaal bezocht dat kortingsactie wordt aangepast

Drachten - Bij het tankstation aan de Janssenlaan in Drachten was het dinsdagochtend al vroeg druk met auto's. Dit vanwege een actie met hoge kortingen bij het tankstation.De actie vond plaats van 11:00 uur t/m 12:00 uur. Het tankstation is van TinQ, omdat ze 20 jaar bestaan werd er een actie bedacht. In een uur tijd kon je tanken voor de prijzen van 20 jaar geleden.Een liter benzine kostte tijdens de actie 1,171. De actuele prijs voor een liter euro loodvrij ligt momenteel ongeveer een euro hoger.

De stuntprijzen die TinQ deze week hanteert vanwege het twintigjarig jubileum trekken zoveel bezoekers, dat het bedrijf geen andere optie ziet dan het aanpassen van de actie om zo de veiligheid te kunnen waarborgen. Dat meldt TinQ naar aanleiding van de enorme drukte die de afgelopen dagen ontstond bij de locaties in onder andere Waalwijk, Berkel en Rodenrijs en Kampen. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.