Tankstation Vakbeurs Promedia

Tankstation & Carwash Vakbeurs ook dit jaar in Houten

Foto: ProMedia

De Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 vindt plaats op 9 en 10 november. Dat maakte organisator ProMedia deze week bekend. Branchegenoten kunnen elkaar ook dit jaar ontmoeten op de vertrouwde beurslocatie Expo Houten. 

Op de website van het evenement worden in de komende maanden alle ontwikkelingen en updates over de aankomende beurs gemeld. Tijdens de vorige editie in 2021 presenteerden ruim tachtig bedrijven uit de tank- carwashbranche hun producten en diensten. Ruim tweeduizend bezoekers vonden hun weg naar de beurshal.

Grootste vakevenement

In de Expo Houten zullen uiteenlopende bedrijven de nieuwste ontwikkelingen uit de sector laten zien. Van food en retail tot brandstoffen en aanverwante producten. Ook keren vaste en vertrouwde elementen van voorgaande edities van de beurs terug, zoals het Tankstation Congres en praktische workshops.

De Tankstation & Carwash Vakbeurs is het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België. De beurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro in samenwerking met diverse brancheorganisaties.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation & Carwash Vakbeurs ook dit jaar in Houten | TankPro.nl
Tankstation Vakbeurs Promedia

Tankstation & Carwash Vakbeurs ook dit jaar in Houten

Foto: ProMedia

De Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022 vindt plaats op 9 en 10 november. Dat maakte organisator ProMedia deze week bekend. Branchegenoten kunnen elkaar ook dit jaar ontmoeten op de vertrouwde beurslocatie Expo Houten. 

Op de website van het evenement worden in de komende maanden alle ontwikkelingen en updates over de aankomende beurs gemeld. Tijdens de vorige editie in 2021 presenteerden ruim tachtig bedrijven uit de tank- carwashbranche hun producten en diensten. Ruim tweeduizend bezoekers vonden hun weg naar de beurshal.

Grootste vakevenement

In de Expo Houten zullen uiteenlopende bedrijven de nieuwste ontwikkelingen uit de sector laten zien. Van food en retail tot brandstoffen en aanverwante producten. Ook keren vaste en vertrouwde elementen van voorgaande edities van de beurs terug, zoals het Tankstation Congres en praktische workshops.

De Tankstation & Carwash Vakbeurs is het grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België. De beurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro in samenwerking met diverse brancheorganisaties.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.