Argos Schiedam ongeluk

Automobilist knalt op tankstation Schiedam

Schiedam - Een automobilist is met zijn auto tegen een stilstaande auto bij een tankstation, en het tankstation zelf gereden. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse; de politie, de brandweer, twee ambulances en de traumahelikopter. Twee personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. De traumahelikopter landde bij het treinstation iets verderop, maar bleek uiteindelijk niet nodig en vertrok weer. De Horvathweg werd in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten. In de auto werden meerdere lachgastanks aangetroffen.

Een automobilist heeft zondag voor schade gezorgd bij het onbemande Argos-tankstation aan de Horvathweg in Schiedam. De bestuurder raakte zowel een stilstaande auto als het tankstation zelf. 

De politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen met spoed op de melding af. Twee personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. De traumahelikopter landde bij het treinstation iets verderop, maar bleek uiteindelijk niet nodig en vertrok weer.

Op beelden is te zien dat de voorkant van de zwarte Audi total loss zat. De Horvathweg werd in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten. Het tankstation zelf is tot en met maandag 08.00 uur gesloten geweest. Inmiddels is het station weer operationeel. Hoe groot de schade is, kan VARO Energy Retail, waar Argos onder valt, niet zeggen.

In de auto werden meerdere lachgastanks aangetroffen.

(Hoofdfoto: GinoPress B.V.)

Argos Schiedam VARO Energy
Het Argos-tankstation in Schiedam. Foto: Argos

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.