Vissers Energy Group Deersel snellader

Tankstation Deersels breidt uit met twee snelladers

Foto: Vissers Energy Group

Vissers Energy Group heeft opnieuw een locatie in het netwerk voorzien van snelladers. Bij tankstation Deersels in het Limburgse Maasbree kunnen klanten hun auto of vrachtwagens nu van stroom voorzien aan twee laders met ieder een vermogen van 175 kW.

Het tankstation is te vinden aan de A67 in de richting van Eindhoven naar Venlo. De elektriciteit wordt op het station ter plekke opgewekt. De luifel van het tankstation en de winkelruimte zijn daarom ‘zo maximaal mogelijk’ voorzien van zonnepanelen. Dat zijn er in totaal 153 die gezamenlijk een vermogen hebben van 62.730 Wattpiek.

Moments & More

Een van de partijen die de vrachtwagens op het station gaat laden, is Snel Logistic Solutions. Hoewel Vissers zich ervan bewust is dat de E-truck nog een beperkte actieradius (200 kilometer) heeft, denkt het bedrijf dat snelladen op strategische laadplekken zoals op Deersels kan bijdragen aan een ‘efficiënte manier van 100 procent emissieloze transporten’. “Voor Snel Logistic Solutions is dit dan ook een volgende stap in hun duurzaamheidsstrategie.”

In 2020 ging het station volledig op de schop. Er werd toen en Moments & More geopend. In de shop ligt de focus op verse bereidingen van zowel eten als koffie. Gasten kunnen hun broodjes en maaltijden nuttigen in de zitgelegenheid in de shop of op het buitenterras. Nederland telt bovendien nog vijftien andere Moments & More vestigingen. Ook beschikt de Vissers Energy Group over de concepten Delimore en De Smaaksmederij.

Op de foto v.l.n.r.: Guido Coppes (accountmanager duurzame brandstoffen bij Vissers Energy Group), Gert Snel (eigenaar Snel Logistic Solutions) en Gerbert Vissers (algemeen directeur Vissers Energy Group).

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.