Foto: Frank van de Ven

Shell de Wetering gaat pompen voorzien van NozzleTV

Foto: Frank van de Ven

Klanten van Shell de Wetering kunnen vanaf medio maart ‘televisie kijken’ tijdens het tanken. De brandstofslangen worden namelijk uitgerust met NozzleTV, het concept van het Limburgse Smarter Nozzle Europe. 

Volgens het bedrijf gaat Shell de Wetering in Utrecht de klantbeleving verhogen met ‘NozzleTV the tankertainment channel’. Tankende automobilisten zien op de iNozzle (foto) een mix van regionaal en lokaal nieuws, filmtrailers, lifestyle items, entertainmentnieuws en commerciële boodschappen. De beelden zijn steeds opgedeeld in twaalf blokken van vijf seconden.

Scherp beeld

Aan de ontwikkeling van het concept ging acht jaar vooraf. Omdat het 5,5-inch scherm een hoge resolutie heeft, is de boodschap volgens het bedrijf in alle weersomstandigheden goed zichtbaar. Zodra de automobilist het brandstofvulpistool pakt, start NozzleTV met spelen. Na beëindiging van de tankbeurt, als het brandstofvulpistool weer teruggeplaatst wordt, gaat de iNozzle in slaapstand.

De uitbreiding van het concept wordt binnenkort eveneens voortgezet bij de tankstations van Hanex, Lukoil en Dijkhuizen. Directeur Pascal van Nisselroy zegt bovendien in gesprek te zijn met andere partijen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.