TotalEnergies Den Ruygen Hoek COSIE

TotalEnergies Den Ruygen Hoek begint jaar met nieuwe shop

Foto: LinkedIn

Bij tankstation Den Ruygen Hoek in Hoofddorp is een gloednieuwe shop met het concept COSIE geopend. De locatie van TotalEnergies aan de A4 ging na een verbouwing van zo’n twee maanden weer volledig open.

Klanten kunnen in de vernieuwde shop terecht voor verse broodjes, snacks, versgebakken friet, koffie en bijvoorbeeld zoetwaren. Bijzonder aan de shop is volgens AB Interieurbouw, dat mede verantwoordelijk was voor de uitvoering van het project, dat de saladière nu van twee kanten te gebruiken is. Ook zijn onder andere ‘de koel- en warmhoudpresentaties uitgevoerd in de AKE-Flaps serie’.

Nog twee shops

Onlangs voerde AB Interieurbouw ook projecten uit bij tankstations De Paal in Wilp (aan de A1) en Schiebroek in Rotterdam. De TotalEnergies-stations kregen eveneens een nieuwe shop met de formule COSIE.

Den Ruygen Hoek is één van de drukste locaties van Nederland. Klanten kunnen er naast eten en drinken ook 24 uur per dag terecht om te laden en bijvoorbeeld de brandstoffen CNG, LPG en AdBLue te tanken, naast de reguliere en premiumbrandstoffen.

Den Ruygen Hoek TotalEnergies shop
De nieuwe shop bij TotalEnergies Den Ruygen Hoek. Foto: AB Interieurbouw

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.