OG bouwt vier nieuwe tankstations voor duurzame brandstoffen in Zweden

OG (OrangeGas) Sverige AB gaat verder uitbreiden in Zweden. Er komen vier nieuwe tankstations, waarvan twee zogenaamde OG ‘Dream Stations’. Bij deze locaties wordt CBG (Compressed BioGas), LBG (Liquefied Bio Gas) en waterstof aangeboden. Ook in laadpalen voor elektrische voertuigen is voorzien. Naar verwachting worden de stations eind 2022 geopend.

OG Sverige AB heeft op dit moment al acht locaties in Zweden. Die staan in Helsingborg, Tomelilla, Färjestaden, Simrishamn, Stockholm/Bromma en binnenkort ook in Borgholm. “Met de bouw van deze vier stations zetten we een belangrijke stap in het uitbreiden van ons netwerk van clean fuel tankstations in Zweden,” zegt Wijtze Bakker, commercieel directeur a.i.

De OG Dream Stations worden gebouwd in Grums en Rosersberg. In Malmö en Ödeshög kan men CBG en LBG tanken. Alle locaties hebben een gunstige ligging langs de snelweg en zijn 24/7 toegankelijk. De ambitie van OG is om in 2022/2023 nog vijf tot tien van deze OG Dream Stations te openen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.