Uniti Stuttgart

Uniti Expo bereidt zich voor op terugkeer in mei 2022

Bron: Uniti

Uniti Expo 2022 is er klaar voor om van 17 tot en met 19 mei weer van start te gaan in Stuttgart. Op de vakbeurs is traditioneel veel te vinden voor de tankstation- en carwashbranche. 

Het beurscomplex in het Duitse Stuttgart staat in de startblokken om in 2022 de Uniti weer door te laten gaan. Met minder dan zes maanden te gaan, is 90 procent van de beschikbare ruimte al geboekt. “Ons doel is om sterker dan ooit terug te komen en we hadden het niet kunnen doen zonder de kolossale steun van exposanten en partners van het evenement. Het is tijd om eindelijk de wereldwijde industrie weer samen te brengen op één plaats”, zegt Ben Boroewitsch van de organisatie.

Eens per twee jaar

Uniti Expo heeft een driedaags format en vindt normaal gezien eens in de twee jaar plaats. De editie van 2020 is vanwege de coronamaatregelen overgeslagen. De beursvloer is verdeeld in vier themagebieden: Technologie, betaling & logistiek; Car wash & car care; Oliemaatschappijen & brandstofretailers; en Shop & convenience.

In 2018 verzamelde de derde editie van UNITI expo 467 exposanten en 17.000 aanwezigen uit 120 landen op een expositieruimte van 40.000 vierkante meter. UNITI expo wordt georganiseerd door UNITI-Kraftstoff GmbH in samenwerking met com-a-tec GmbH en WDM management consultancy.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.