HOS Oil Boelenslaan HVO100

HOS Oil voegt HVO100 toe aan aanbod

Bron: HOS Oil

HOS Oil biedt nu ook de brandstof HVO100 aan op het bemande TotalEnergies-tankstation in Boelenslaan. Na de uitbreiding van het aanbod op de locatie in het Friese dorp zullen ook de andere twee tankstations van het bedrijf volgen. 

“We leveren al HVO blends en HVO100 per tankwagen aan verschillende homebase klanten. Nu willen we ook particulieren de kans bieden om zelf bewust te kunnen kiezen voor een fossielvrije brandstof om bij te dragen aan een schonere leefomgeving zonder aanschaf van een ander type voertuig. Onze klanten hoeven niet meer te wachten, maar kunnen vandaag al beginnen om hun eigen footprint te verlagen”, aldus sales manager Johan Hoekstra.

‘Voorloper in netwerk’

Met HVO100 zou tot 90 procent CO2-reductie ten opzichte van fossiele diesel behaald kunnen worden. “We zijn hiermee in het TotalEnergies-netwerk een voorloper in het aanbieden van deze brandstof. Binnenkort zullen we het ook gaan aanbieden op onze andere locaties.” In Boelenslaan wordt de HVO100 toegevoegd aan het aanbod van diesel, Euro 95, Excellium diesel, Excellium 98 en petroleum.

Hos Oil exploiteert drie TotalEnergies-tankstations. De overige twee zijn te vinden in de Friese dorpen Kollumerzwaag en Surhuisterveen. Daarnaast verkoopt HOS Oil onder andere brandstoffen aan wederverkopers en zakelijke eindverbruikers.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.