TSG en Ecotap gaan samenwerken op gebied van laden

Electric Car Charging in Amsterdam, Netherlands.

TSG Nederland en Ecotap gaan samenwerken bij de levering, installatie en het onderhoud van zowel reguliere laadpalen als snelladers. Het partnerschap, dat een week geleden inging, zal in eerste instantie gelden voor Nederland. 

De reden voor TSG om deze samenwerking aan te gaan ligt in ‘de hoge kwaliteit en het brede assortiment’ van Ecotap. Ook kan het bedrijf uit Dordrecht door de overeenkomst laders aanbieden met een ‘zeer korte levertijd’. “We zijn zeer verheugd om Ecotap te mogen vertegenwoordigen en we denken gezamenlijk een perfect match te hebben”, vertelt Frans Somers. “Ecotap is recent overgenomen door Legrand en zal zich volledig gaan richten op de productie van laadpalen. TSG is als servicebedrijf actief in meer dan dertig landen en zal de verkoop en service voor haar rekening nemen”, legt de sales manager van TSG uit.

Grote voorraad

Ecotap heeft zich volgens TSG de laatste jaren bewezen als een kwalitatief hoogwaardige leverancier met goede producten voor zowel AC- als DC-laders. Ook vanwege de grote voorraad laadpalen, waardoor het bedrijf op korte termijn kan leveren, was Ecotap voor TSG een interessante partner. “In de huidige markt is dit een zeer groot voordeel”, aldus Somers.

De insteek is dat TSG uiteindelijk in alle landen waarin het bedrijf actief is de producten van Ecotap zal vertegenwoordigen. Ook op de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten staan de bedrijven stil bij het nieuwe partnerschap. “In onze stand zullen er twee Ecotap-laders staan: een lader van 60 kW en eentje van 180 kW.”

Aanmelden voor de beurs op 10 en 11 november in Expo Houten is gratis en kan nog steeds. Ook voor het Nationaal Waterstofcongres zijn nog kaarten beschikbaar. 

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.