Netwerk Tanxpas uitgebreid naar 1000+ tankstations

Het netwerk van tankstations waar klanten met een Tanxpas van de Vissers Energy Group terecht kunnen, is uitgebreid naar meer dan 1000 locaties. In Nederland zijn alle Esso tankstations aangesloten, plus nog diverse andere merken.

In België kunnen klanten terecht bij tankstations van G&V, Maes, Bruno en The Fuel Company. In Luxemburg zijn dat pompen van Petro Centre en in Oostenrijk stations van Diesel24. In totaal zijn nu meer dan 1000 locaties aangesloten, het overzicht is te vinden op de site van Vissers en in de Tanxapp. Wanneer de locaties in Duitsland erbij worden opgeteld, staat de teller overigens op 2000+.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke is de vaste redacteur van Carwashpro.nl. Voor TankPro schrijft ze regelmatig over stations waar je ook kunt wassen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.