Merknaam Primagaz verdwijnt uit Nederland

Primagaz Nederland is sinds deze maand onderdeel van Benegas. Daarmee verdwijnt de naam van de brandstofleverancier in ons land. 

“Als specialisten op het gebied van propaangas bundelen wij onze krachten, waardoor wij u nog beter kunnen bedienen. Leveringen en contracten lopen gewoon door zoals afgesproken”, laat het overgenomen Primagaz weten. “Wel zal de naam Primagaz uit het Nederlandse straatbeeld verdwijnen. Wij zullen u de komende tijd zo goed mogelijk informeren over eventuele kleine veranderingen.”

Met de overname zijn ongeveer 45 medewerkers op vier gasdepots gemoed. De komende periode wordt gebruikt om te kijken hoe beide bedrijven het beste kunnen worden samengevoegd, aldus de twee partijen. Benegas, leverancier van onder andere gasflessen en LPG, laat weten dat de bestaande tanks worden uitgerust met hun logo.

Benegas zegt zich hard te maken voor een betere positie van autogas op de motorbrandstoffenmarkt. Ook stelt het bedrijf door de overname een goede uitgangspositie te hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de energietransitie in Nederland.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.