Argos kleine stap verwijderd van mijlpaal tweehonderd locaties

Het beoogde aantal van tweehonderd Argos-tankstations komt steeds dichterbij. In mei opende het bedrijf drie nieuwe benzinepompen in Zutphen, Rijssen en Borculo. Alle locaties werden omgekleurd van Brand Oil naar Argos.

Het bemande tankstation in Zutphen is te vinden aan de Emmerikseweg. Bij de locatie, die ook een wasbox en een wasstraat heeft, is onder andere de brandstof CNG verkrijgbaar. Ook de locatie aan de Reggesingel in Rijssen beschikt over een shop en een wasstraat. Hetzelfde geldt voor het tankstation aan de Nettelhorsterweg in Borculo.

Eerder maakte Varo Energy, het moederbedrijf van Argos, nog bekend de stekker uit het merk Brand Oil te halen. De tien tankstations van het merk worden allemaal omgekleurd naar Argos. De mijlpaal van tweehonderd locatie zal in juni behaald worden. Het bedrijf zegt dit ‘groots te vieren’.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.