TotalEnergies logo

Total gaat definitief verder als TotalEnergies

Het Franse Total gaat verder als TotalEnergies. Het plan om de naam te wijzigen bestond al langer, maar ook de aandeelhouders van het bedrijf stemden vrijdag bijna unaniem voor de verandering. Daarmee wordt de ‘strategische transformatie naar een breed energiebedrijf’ ook doorgevoerd in de naam. 

De nieuwe naam en de nieuwe visuele identiteit tonen de koers die het bedrijf naar eigen zeggen vaart. TotalEnergies wordt een breed energiebedrijf dat zich gaat bezighouden met het produceren en aanbieden van energieën die goedkoper, betrouwbaarder en schoner zijn.

“Energie is leven. We hebben het allemaal nodig en het is een bron van vooruitgang. Om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de planeet in het licht van de klimaatuitdaging, slaan wij een nieuwe richting in en gaan we, samen, op weg naar nieuwe energiebronnen. Energie wordt opnieuw uitgevonden en deze energiereis is die van ons. Het is onze ambitie een wereldspeler in energietransitie te zijn’’, verklaart voorzitter Patrick Pouyanné de verandering.

TotalEnergies heeft wereldwijd 105.000 medewerkers in dienst en is in meer dan 130 landen actief. Naast olie houdt het bedrijf zich bezig onder andere bezig met gas, groengas en elektriciteit.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total gaat definitief verder als TotalEnergies | TankPro.nl
TotalEnergies logo

Total gaat definitief verder als TotalEnergies

Het Franse Total gaat verder als TotalEnergies. Het plan om de naam te wijzigen bestond al langer, maar ook de aandeelhouders van het bedrijf stemden vrijdag bijna unaniem voor de verandering. Daarmee wordt de ‘strategische transformatie naar een breed energiebedrijf’ ook doorgevoerd in de naam. 

De nieuwe naam en de nieuwe visuele identiteit tonen de koers die het bedrijf naar eigen zeggen vaart. TotalEnergies wordt een breed energiebedrijf dat zich gaat bezighouden met het produceren en aanbieden van energieën die goedkoper, betrouwbaarder en schoner zijn.

“Energie is leven. We hebben het allemaal nodig en het is een bron van vooruitgang. Om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de planeet in het licht van de klimaatuitdaging, slaan wij een nieuwe richting in en gaan we, samen, op weg naar nieuwe energiebronnen. Energie wordt opnieuw uitgevonden en deze energiereis is die van ons. Het is onze ambitie een wereldspeler in energietransitie te zijn’’, verklaart voorzitter Patrick Pouyanné de verandering.

TotalEnergies heeft wereldwijd 105.000 medewerkers in dienst en is in meer dan 130 landen actief. Naast olie houdt het bedrijf zich bezig onder andere bezig met gas, groengas en elektriciteit.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.