BP Well gaat verder onder vlag Vollenhoven Olie

Bron: BP Well

BP Well is sinds 4 mei onderdeel van het netwerk van Vollenhoven Olie. Hoewel het bedrijf uit Tilburg voornamelijk AVIA-tankstations exploiteert, zal er bij de locatie aan de Moleneind in het Limburgse Well voorlopig geen sprake zijn van een omkleuring.

Na 27 jaar kiest eigenaar Rob van Gestel voor een nieuwe uitdaging, zo laat hij op Facebook weten. Van Gestel gaat zich bezighouden met een adviesfunctie binnen de branche. Daarnaast gaat hij zijn tijd besteden aan het maken van een wereldreis.

Afscheid

‘’Ik vind het niet eenvoudig om afscheid te nemen na 39 jaar in de branche te hebben gewerkt. Iedereen die meehielp aan het bouwen, in de breedste zin van het woord, aan BP Well tot het buitengewoon fraai tankstation het nu is wil ik oprecht bedanken. Met gerichte investeringen van Vollenhoven in Food en nieuwe energie voor auto’s zal BP Well ook de komende jaren toonaangevend blijven in de regio’’, schrijft Van Gestel, die wel eigenaar van de benzinepomp blijft. De medewerkers van het BP-tankstation blijven ook in dienst.

Sinds 2006 maakt Vollenhoven Olie deel uit van de AVIA-groep. Sindsdien zijn steeds meer tankstations ondergebracht in het rood en wit van dit merk. Vollenhoven Olie beheert zowel AVIA-, AVIA Xpress- als AVIA Truck-locaties.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

1 reactie op “BP Well gaat verder onder vlag Vollenhoven Olie”

Theo Arts|14.05.21|09:24

Wellicht worden er dan geen maximum prijzen die gelijk waren aan de adviesprijzen voor brandstof meer gehanteerd.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.