Tamoil Klazienaveen snellader

Tamoil plaatst eerste snellader in Noord-Nederland

De eerste snellader van Tamoil in het noorden van het land is een feit. Het bedrijf plaatste de laadpaal bij het tankstation aan de Antares in het Drentse Klazienaveen. 

Dat Tamoil koos voor een snellader in plaats van een reguliere laadpaal, heeft volgens directeur Ronald Kempen te maken met de duur van het opladen. ‘’Als de consument 80 procent oplaadt, wil hij daarvoor niet meer dan een half uur kwijt wil zijn. Dat is precies de maximumtijd die men in een tankstation wil doorbrengen voor een broodje en een kop koffie.” Bij het tankstation in Klazienaveen zijn een shop en een wasbox aanwezig.

Groene stroom

De nieuwe snellader op de locatie aan de snelweg A37 biedt groene stroom. Niet alleen heeft Tamoil Nederland volgens Kempen de ambitie om het aantal van 225 tankstations uit te breiden, ook zoekt het bedrijf naar manieren om verder te verduurzamen. ‘’Zo biedt onze snellader in Klazienaveen groene stroom aan onder de naam T-Electric. Deze stroom komt vanuit het Zonnepark XXL bij het TT Circuit in Assen, waar Tamoil aandeelhouder is.”

De eerste snellader in Zuid-Nederland werd vorig jaar geplaatst bij het tankstation aan de Bonifaciuslaan in Eindhoven. Het bedrijf uit Ridderkerk verwacht komend jaar nog meer snelladers te plaatsen op de bemande Tamoil-locaties. Momenteel heeft het bedrijf nog maar een paar tankstations waar klanten hun auto kunnen opladen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil plaatst eerste snellader in Noord-Nederland | TankPro.nl
Tamoil Klazienaveen snellader

Tamoil plaatst eerste snellader in Noord-Nederland

De eerste snellader van Tamoil in het noorden van het land is een feit. Het bedrijf plaatste de laadpaal bij het tankstation aan de Antares in het Drentse Klazienaveen. 

Dat Tamoil koos voor een snellader in plaats van een reguliere laadpaal, heeft volgens directeur Ronald Kempen te maken met de duur van het opladen. ‘’Als de consument 80 procent oplaadt, wil hij daarvoor niet meer dan een half uur kwijt wil zijn. Dat is precies de maximumtijd die men in een tankstation wil doorbrengen voor een broodje en een kop koffie.” Bij het tankstation in Klazienaveen zijn een shop en een wasbox aanwezig.

Groene stroom

De nieuwe snellader op de locatie aan de snelweg A37 biedt groene stroom. Niet alleen heeft Tamoil Nederland volgens Kempen de ambitie om het aantal van 225 tankstations uit te breiden, ook zoekt het bedrijf naar manieren om verder te verduurzamen. ‘’Zo biedt onze snellader in Klazienaveen groene stroom aan onder de naam T-Electric. Deze stroom komt vanuit het Zonnepark XXL bij het TT Circuit in Assen, waar Tamoil aandeelhouder is.”

De eerste snellader in Zuid-Nederland werd vorig jaar geplaatst bij het tankstation aan de Bonifaciuslaan in Eindhoven. Het bedrijf uit Ridderkerk verwacht komend jaar nog meer snelladers te plaatsen op de bemande Tamoil-locaties. Momenteel heeft het bedrijf nog maar een paar tankstations waar klanten hun auto kunnen opladen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.