Berkman tankstation Oud-Beijerland

Berkman bouwt nieuw tankstation in Oud-Beijerland

Berkman is bezig met de bouw van een nieuw tankstation op bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland. De bouw van de locatie aan de Laurens Jnsz. Costerstraat ging op 19 april van start. 

De Berkman-locatie wordt gerealiseerd in samenwerking met de familie van Dijk van de DBS Groep. De eerste stappen zijn daarbij al gezet, want de tank werd afgelopen week geplaatst. Daarin kan 100.000 liter brandstof opgeslagen worden. ’’De bouw is natuurlijk nog in volle gang. Maar we kunnen niet wachten totdat we de locatie officieel mogen openen’’, laat Berkman weten.

Het bedrijf heeft in Oud-Beijerland al een locatie aan de Isaac Newtonstraat. Het wordt dus het tweede tankstation van de onderneming in de Zuid-Hollandse plaats. In Nederland telt het netwerk van Berkman ruim zeventig tankstations. Die zijn zowel bemand als onbemand en hebben vaak ook extra faciliteiten als een shop, bakery en wasmogelijkheden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.