Brand Oil verdwijnt uit Nederlands straatbeeld

Alle locaties van Brand Oil worden omgekleurd naar Argos. Het streven van VARO Energy, waar het merk onder valt, is om dat nog dit jaar te doen. Daarmee verdwijnt het merk uit het Nederlandse straatbeeld. 

De locaties worden volgens VARO Energy omgekleurd omdat het bedrijf minder verschillende formules in het netwerk wil hebben. Daarmee zou VARO beter in staat zijn om zich te focussen op de andere, overblijvende merken. De keuze voor Argos is gemaakt omdat het merk ‘een duidelijk verhaal, mooie herkenbare kleuren en een frisse uitstraling’ heeft. Het netwerk van Argos bestaat inmiddels uit bijna tweehonderd locaties.

De tien tankstations van Brand Oil zijn voornamelijk in het noorden en oosten van het land te vinden. Onder andere in de plaatsen Borculo en Zuidwolde. In maart werd nog een locatie in Zuidlaren weggehaald om toekomstige vervuiling in een natuurgebied te voorkomen. Brand Oil is sinds 2017 onderdeel van VARO, net als zusterbedrijf amiGo.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.