BP-tankstation in Harmelen en station van Kuster Energy in Doetinchem voorzien van snelladers

Meerdere pomphouders kozen er de afgelopen weken voor om hun tankstation te voorzien van snelladers. Het BP-tankstation Middelweerd in het Utrechtse dorp Harmelen kreeg een laadpaal, net als de locatie van Kuster Energy aan de Braamtseweg in Doetinchem. 

Bij het tankstation in Harmelen installeerde TSG een laadpaal van het merk Circontrol. Volgens TSG, dat onder andere verantwoordelijk was voor het monteren van de bekabeling en de plaatsing van de snellader, kan het tankstation daarmee sinds vorige week ook klanten met een elektrische auto ontvangen.

Ook Kuster Energy plaatste onlangs meerdere laadpalen. In Doetinchem werden twee snelladers door Lanova geplaatst: eentje van 50 kW en eentje van 150 kW. Op de locatie in Doetinchem zijn onder andere ook CNG en Blauwe Diesel verkrijgbaar. Bovendien voorzag Kuster Energy buiten de tankstations om meerdere locaties in de Achterhoek van snelladers.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.