Tankende automobilist jaagt overvallers weg met vulpistool [VIDEO]

Bij een tankstation in Chili ontstond afgelopen week een bijzondere situatie. Toen drie personen een tankende automobilist wilden beroven, twijfelde de man geen seconde en richtte hij zijn vulpistool op de overvallers. 

De beelden circuleren op sociale media en zijn onder andere op Twitter te zien. Terwijl een man zijn auto staat te tanken, komt een wit busje met hoge snelheid aangereden. De bestuurder parkeert het busje naast de auto van de tankende man, waarna er drie mannen met hoodies uit het voertuig springen. 

De automobilist twijfelt niet en richt zijn vulpistool direct op de drie mannen. Terwijl hij de mannen besproeit met benzine, vluchten ze net zo snel als ze kwamen weer hun busje in. Na enkele seconden druipen de overvallers, nat van de benzine, dan ook weer af.

Onder de video wordt met lof over de man gesproken. ‘’Uitstekend, hier was alle reden toe’’, zegt iemand. ‘’Een goede reactie’’, zegt een ander. Hoeveel liters de man nodig had voor zijn daad, is onbekend. 

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.