Tango Den Haag tankstation

Tango opent tweede locatie in Den Haag

Bron: Tango persbericht

Tango opende dinsdag een nieuw tankstation aan de Prinses Beatrixlaan in Den Haag. De locatie in Bezuidenhout is de tweede van Tango in de stad. Naast snelladers kunnen klanten onder de luifel ook terecht voor AdBlue. 

Het tankstation werd de afgelopen maanden omgebouwd van bemande pomp naar onbemande Tango-locatie. “Vorig jaar zijn wij begonnen met het openen van de eerste elektrische laadstations in Nederland. Met de opening van dit station in Den Haag bieden we nu ook in de Randstad snellaadpunten en op termijn zullen er nog veel meer elektrische laadstations volgen’’, zegt Willem van Breugel van Q8. ‘’Zo verbreden wij ons mobiliteitsaanbod stap voor stap”, aldus de business developer elektrische mobiliteit.

Zonnepanelen

De laders staan bij het tankstation onder een luifel met daarop 66 zonnepanelen, waarmee een deel van de elektriciteit opgewekt kan worden. De laadpalen hebben een vermogen van 160 kW. Daarnaast is het de eerste Tango-locatie in Nederland waar AdBlue verkrijgbaar is. Dat is een biologisch afbreekbare vloeistof op basis van water en bestaat voor 32,5 procent uit ureum. Hiermee zou een dieselauto schoner rijden, omdat het product de uitstoot van stikstofoxide omzet naar water en stikstof. Ook de reguliere brandstoffen zijn op het station te tanken.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Tango snelladers Den Haag
De snelladers op de nieuwe locatie van Tango in Den Haag. Foto: Tango

Voor Tango is het nieuwe tankstation een ‘mooie stap in de transformatie van een traditionele petroleumspeler naar mobiliteitsspeler’. Eerder dit jaar opende het bedrijf ook een zogenaamde mobiliteitshub in Deventer. “Met Tango electric zetten we vol in op het aanbieden van brede mobiliteitsdiensten die passen bij de toekomst, om zo onze klantreizen nog duurzamer te maken”, aldus van Breugel.  

Tango heeft in Nederland 199 onbemande tankstations. Met Tango electric zet het bedrijf zich meer in op elektrische mobiliteit. Het is de ambitie van Tango om zich in de toekomst verder te ontwikkelen tot een brede mobiliteitsgerichte dienstverlener.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.