Hanex tankstation Hertongensingel

Nieuwe tankstations voor Kuster Energy, Argos en Hanex

Bron: Hanex

Zowel Kuster Energy, Argos als Hanex breidden hun netwerk van tankstations verder uit. Kuster Energy kreeg er één locatie bij, net als Hanex. Argos voegde maar liefst drie nieuwe benzinepompen aan het netwerk toe. 

Kuster Energy kleurde het voormalige BP-tankstation in het Gelderse Didam om naar het blauw, wit en rood. Op de locatie aan de Bentemmerstraat kunnen klanten terecht voor verschillende soorten benzine en diesel, waaronder Blauwe Diesel en de brandstof Racing Power. De opening werd gevierd met een gratis voorwas in de wasstraat. 

Eveneens in Gelderland breidde Argos het netwerk uit met drie nieuwe locaties. Twee daarvan zijn te vinden in de plaats Huissen. Naast het onbemande tankstation aan de Veilingweg, werd ook de bemande pomp aan Nijverheidsstraat overgenomen van Texaco. Het derde tankstation, aan de Groenestraat in de plaats Rheden, was voorheen in handen van Calpam.  

Hanex maakte op 1 april bekend dat Shell van de Goor voortaan onderdeel is van het bedrijf. De locatie gaat verder als Shell Hanex Hertogensingel. ‘’Met de overname van deze mooie locatie in Oss realiseren we onze groeiambitie en werken we aan een mooie toekomst voor ons bedrijf’’, schrijft het bedrijf. 

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.