Shell, tankstation, nesselande, rotterdam, van der knaap

BigBrother organiseert gratis webinar over de ideale brandstofprijs

Bron: Shell van der Knaap. ALLEEN GEBRUIKEN BIJ VERHALEN MET/OVER BIGBROTHER

BigBrother houdt komende week een webinar over het automatiseren en optimaliseren van brandstofprijzen. De leverancier van beveiligingsoplossingen gaat op 15 april in op de kansen van PriceCast, een ‘unieke oplossing die zorgt voor een compleet pakket voor het regelen van de prijsstrategie voor alle brandstoffen’.

Tijdens het dertig minuten durende webinar gaat BigBrother in gesprek met Julién Tesselaar van tankstation Total Tesselaar in Noord-Scharwoude. De pomphouder maakt al gebruik van de oplossing. Waarom zijn keuze voor PriceCast Fuel? Wat haalt hij eruit? En waar zaten de twijfels? Het zijn enkele vragen die tijdens het gesprek aan bod komen.

Optimaliseren

Daarnaast laat BigBrother zien hoe de ondernemer aan de slag kan gaan met het geautomatiseerd optimaliseren van de brandstofprijzen. ‘’We geven je concrete handvatten en oplossingen hoe om te gaan met pricing in een sterk schommelende markt’’, zegt Lennart Bakker over de online bijeenkomst.

‘’Ook krijg je direct inzicht in een tool die je kan helpen met het automatiseren en optimaliseren van je prijsstrategie, genaamd PriceCast Fuel. Het gebruik van PriceCast Fuel levert interessante marge verbeteringen en efficiëntie op voor jezelf en je tankstation. Een simpele stap richting de optimale prijs’’, aldus de account manager. 

Aanmelden voor het webinar is gratis.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.