Argos opent twee nieuwe locaties in Gelderland

Argos heeft er nog eens twee nieuwe locaties bijgekregen. Naast een tankstation in het Gelderse dorp Dodewaard, werd ook een benzinepomp in De Steeg aan het netwerk toegevoegd, eveneens in Gelderland. ”Wij zijn trots op deze mooie aanvulling op het groeiende Argos Tankstation netwerk!”, schrijft het bedrijf. 

Beide locaties werden overgenomen van amiGo. Op de onbemande locatie op Dalwagen in Dodewaard kunnen klanten terecht voor voor meerdere soorten diesel en benzine. Ook het tankstation aan de Hoofdstraat in De Steeg is onbemand en biedt klanten diesel en benzine.

Eerder in 2021 voegde Argos locaties in Bakel en Zevenbergsche Hoek toe aan het netwerk. Daarmee komt het aantal omkleuringen dit jaar op vier. Het bedrijf heeft in Nederland meer dan 190 tankstations. Varo Energy, waar Argos onderdeel van is, verwacht in 2021 nog meerdere benzinepompen om te kleuren tot Argos-locaties. Mogelijk komt het aantal daarmee dit jaar nog op de mijlpaal van tweehonderd. 

Vanwege het groeiende aantal Argos-locaties lanceerde het bedrijf dinsdag een vernieuwde app. Daarmee kunnen klanten zien op welke locaties in de buurt de Argos Tankpas geaccepteerd wordt. In totaal gaat dat om 550 tankstations in Nederland. Naar verwachting zijn dat er aan het einde van dit jaar meer dan achthonderd.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.