Laadpalen Total Almere

Total Nederland plaatst 27 laadpalen in Almere

Bron: Total Nederland

Flevoland is 27 Total-laadpalen rijker. Zeventien daarvan werden deze maand geplaatst op het parkeerterrein van het stadhuis in Almere, zes aan de Electronweg en vier op het dak van de parkeergarage bij gebiedskantoor Almere Buiten. De laders zijn zowel voor de gemeente als voor het publiek te gebruiken.

Naar eigen zeggen faciliteert Total Nederland hiermee ‘een oplossing die bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de gemeente, terwijl die tegelijkertijd haar publiek bedient’. Volgens Marja Versleijen, directeur Mobility & New Energies bij Total Nederland, passen de 27 laadpalen goed in de strategie van het bedrijf. “Total Nederland werkt hard aan de uitbreiding van het netwerk met laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen. Total streeft naar een netto-emissie van nul in 2050, samen met de rest van de Nederlandse samenleving.”

Ook wethouder Hilde van Garderen is tevreden met de nieuwe Total-laadpalen. ‘’Almere faciliteert elke vorm van vervoer optimaal en wel zo duurzaam mogelijk. Met deze elektrische dienstauto’s zijn onze werknemers ook beter zichtbaar in de stad en werken we ook steeds meer toe naar een duurzaam wagenpark.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.