Extendas SPINopt betaalautomaat

Eerste SPINopt’s van Extendas geplaatst in België

Extendas plaatst de SPINopt (SPIN outdoor payment terminal) voor het eerst ook over de grens. De betaalautomaat voor tankstations, die bestand is tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden, wordt geïnstalleerd bij de drie tankstations van het Belgische Kerfs. 

Voor het project werkt Extendas samen met Mokobouw, bij wie Kerfs ook aanklopte voor het project. Uiteindelijk leidde dat tot een samenwerking tussen de drie partijen. Op de onbemande locatie in Overpelt kunnen klanten sinds een week betalen via de SPINopt, net als op de bemande locatie in Zolder. Daar werd naast twee betaalautomaten voor buiten, ook de SPINpos kassa geplaatst in de shop. Ook de locatie van Kerfs in Houtmalen is zowel een betaalautomaat als een kassa rijker. 

Uitbreiding

”Werken in Vlaanderen is, omdat er geen grote taalverschillen zijn, redelijk makkelijk”, verklaart Marieke Beld van Extendas de uitbreiding naar België. ”Met de verschillende monteurs in Zuid-Nederland is Vlaanderen makkelijk te bedienen. En ook CCV heeft ervaring met klanten in België, wat het hele administratieve proces zeer soepel liet verlopen.”

Hoewel Extendas zich voornamelijk op de Nederlandse markt richt, is het volgens Beld een goede manier om de buitenlandse markt te verkennen. ”Verder is België een grote nieuwe markt waar dit jaar alle oude Banksys buitenpalen, beter bekend als ‘eitjes’, vervangen dienen te worden.” Dat staat te gebeuren omdat de benodigde certificaten voor de automaten verlopen. 

(Tekst gaat verder onder de foto)

kassa Extendas SPINpos
De nieuwe SPINpos bij Kerfs Houtmalen. Foto: Extendas.

De SPINopt is volgens Extendas ‘een betrouwbare en krachtige oplossing voor onbemand tanken’. Alle brandstof transacties zouden daarmee op een gebruiksvriendelijke en contactloze wijze afgehandeld kunnen worden. Ook kunnen de kleuren en het logo op het scherm aangepast worden naar wens van de klant. Zo kunnen verschillende merken hun eigen merkkleuren in het display van de automaat verwerken.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.