ProMedia studio TankProTV CarwashProTV

TankProTV: Autoradam Veluwedreef toont nieuw concept in lunchroom

Tankstation Autoradam Veluwedreef in Almere opende recent een nieuwe lunchroom. In de derde uitzending van TankProTV vertelt directeur Ruud van der Jagt over het eigen concept in de zaak: Van Zuyderzee. Daarnaast was Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech te gast in de studio. Hij weet alles van transportbanden in de carwash. 

Het bedrijf Autoradam richt zich op autoverhuur, wasstraten en tankstations. Naast een bemand tankstation aan de Nieuwpoortkade in Amsterdam, heef het bedrijf een locatie in Almere. Op die locatie kunnen klanten terecht voor broodjes, luxe friet, wraps en bijvoorbeeld burgers. Binnenkort komt daar ook nog eens een gigantische interieurbaan bij. TankProTV maakte een reportage over de gloednieuwe lunchroom. Hoe verliepen de eerste weken met het nieuwe concept? En waarom werd deze keuze in coronatijd gemaakt? Het zijn enkele vragen die in de reportage aan bod komen.

Bovendien vertelt Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech aan tafel over de transportbanden in de carwash. Claassen geeft in TankProTV uitleg over de techniek die hierbij komt kijken. Recent leverde zijn bedrijf een aantal mooie projecten op, onder andere bij Loogram Rotterdam en Clean=Clean in Barendrecht. Ook wordt er gebouwd bij het megacomplex van Mr. Wash in het Duitse Bonn. Claassen legt uit wat er komt kijken bij de keuze voor en installatie van banden.

Uitzending

Kijk de uitzending van TankProTV van woensdagmiddag 10 maart hieronder terug.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.