Tamoil voegt locatie toe in Kerkrade, drie stations erbij voor OK

Bron: Tamoil persbericht

Tamoil voegde in december een onbemand tankstation in Kerkrade aan haar netwerk toe. De Tamoil Express is te vinden aan de Nieuwstraat 109. OK breidde haar netwerk uit met liefst drie nieuwe locaties: twee in Rotterdam en een nieuw pompstation in het Noord-Brabantse Zegge. 

De ESSO Express aan de Rotterdamse Abram van Rijckevorselweg, vlakbij de op- en afrit bij Capelle aan den IJssel, werd in de eerste week van januari omgekleurd tot OK-tankstation. De locatie wordt omgebouwd van onbemand tankstation tot bemande locatie. Ook het tankstation Schipper Ommoord is sinds het begin van dit jaar onderdeel van het OK-netwerk. Naast een shop heeft de benzinepomp in Rotterdam twee washallen. Op 19 december werd ook al een nieuwe OK-locatie langs de A58 bij Zegge, vlakbij Roosendaal, geopend. OK de Hoezaar, zoals het tankstation heet, kreeg een nieuwe shop inclusief bakery.

Tamoil heeft in Nederland 225 tankstations verspreid over het hele land. Daarmee heeft het bedrijf een marktaandeel van ruim 5 procent. Het bedrijf, dat gevestigd is in Ridderkerk, hoopt in de komende jaren het aantal van driehonderd locaties te halen. Nederland telt met de drie nieuwe locaties van OK meer dan zeventig OK-tankstations. Ook die benzinepompen zijn door het hele land te vinden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.