Fieten Olie opent 43e locatie in Oude Pekela

Klanten van Fieten Olie kunnen voor hun brandstof sinds kort ook terecht in Oude Pekela. Twee weken geleden opende het bedrijf haar 43e locatie aan de Hendrik Westerstraat in het Groningse Dorp.

Bij het onbemande tankstation zijn zowel Euro 95 (E10), Diesel als AdBlue te verkrijgen. Ook vrachtwagens kunnen hier tanken. Met het openen van de nieuwe locatie komt Fieten Olie een stapje dichter bij haar doel. “We streven naar vijftig tankstations, leveren smeermiddelen en brandstoffen aan vierduizend afnemers en beschikken over vijftien eigen tankwagens”, vertelde directeur Richard Fieten eerder aan TankPro.

Goedkoop

Onlangs kwam de E10 van Fieten Olie nog als een van de goedkoopste uit het onderzoek van MultiTankcard. Met een gemiddelde literprijs van 1,435 euro voerde de locatie in Blaricum de tweede plek van de ranglijst aan. Bovenaan de lijst stond Joontjes Kreditank Sneek, waar de gemiddelde literprijs 1,434 bedroeg.

De tankstations van Fieten Olie zijn vooral in het noorden van het land te vinden, maar ook in bijvoorbeeld Noord-Brabant, Utrecht en Noord-Holland heeft het bedrijf meerdere, voornamelijk onbemande, locaties.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.