Argos Tankstations en Lukoil breiden samenwerking uit

Argos Tankstations en Lukoil hebben er met een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor gezorgd dat hun tankpasklanten nu bij zowel Argos-locaties als tankstations van Lukoil terecht kunnen. Voor zakelijke rijders betekent dit een flinke uitbreiding van het netwerk.

Bestuurders met een Argos Tankpas op zak kunnen nu tanken op ruim 555 locaties verspreid over Nederland, die met een Lukoil Card op 836 plekken. De samenwerking vloeit voort uit een eerder partnerschap tussen Lukoil en Argos-moederbedrijf VARO Energy Retail op terminalniveau. Met de nieuwe overeenkomst willen de bedrijven het serviceniveau verder opkrikken, waar betere landelijke dekking een belangrijk onderdeel van is.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.