Officiële opening nieuwe Groengas-locatie in Winschoten aanstaande

Nieuw vulpunt voor Groengas

In januari wordt een nieuw vulpunt voor Groengas in Winschoten officieel in gebruik genomen. Tanken was al sinds half oktober mogelijk. Het is het eerste tankstation voor groengas in de gemeente Oldambt.

Het Groengas-vulpunt ligt aan de A.J.Romijnweg en is gerealiseerd in opdracht van logistiek dienstverlener FirstClass Couriers & Transport, dat intern al van groengas gebruik maakte.

“Door onze snelle groei verbruikten we vorig jaar al veel meer dan dat de machine kon comprimeren. De plannen voor een nieuw tankstation werden geboren”, aldus René de Vries en Mary van der Lely, eigenaren van FirstClass Couriers & Transport.

Op dit moment kan er een voertuig terecht voor groengas, dat wordt aangeleverd door OrangeGas. Binnenkort moeten er twee auto’s gelijktijdig kunnen tanken. Tevens worden er in 2021 snelladers voor elektrische auto’s gerealiseerd.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.