Nieuw elektrisch laadstation van Tango geopend

Tango elektrisch laadstation

Op vrijdag is in het Brabantse Grave het vierde elektrische laadstation van Tango geopend. De nieuwe locatie, waar onder dezelfde luifel ook brandstof getankt kan worden, is ter vervanging van het even verderop gelegen station in Velp.

Dat tankstation aan de Tolschestaat moest wijken voor een rotonde, waardoor uitgeweken is naar de Arnoud van Gelderweg in Grave, gelegen aan de Maas even buiten Nijmegen. Het nieuwe laadstation is de vierde van Tango, dat eerder dergelijke locaties in Harderwijk, Haps en Capelle a/d IJssel opende.

De laadpunten hebben een vermogen van 160 kW. Hiermee kun je – afhankelijk van het laadvermogen dat de auto aan kan – binnen een kwartier tot 200 kilometer aan rijbereik bijladen. Daarnaast kun je er zoals gezegd terecht voor de brandstoffen Euro 95, diesel en Super Plus 98.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.