2theloo 5 jaar langer door met Shell

Bron: 2theloo

Toiletformule 2theloo heeft donderdag een nieuw 5-jarig contract met Shell ondertekend, waardoor het bedrijf ook de komende jaren aan de tankstations van Shell verbonden zal blijven.

De hoge klanttevredenheid gaf uiteindelijk de doorslag. “2theloo is een fantastisch concept binnen Shell en heeft bewezen een constante hoogwaardige service te leveren met een erg hoge klanttevredenheid. We zijn ervan overtuigd dat 2theloo’s ervaring en visie goed aansluit bij onze strategie om de klanttevredenheid op al onze locaties nog verder te verhogen”, aldus Hilmar van den Dool, de General manager voor retail van Shell in de Benelux en Frankrijk.

Daarnaast droegen de toiletten bij aan de non-fuel retail omzet van Shell en gooide 2theloo hoge ogen met zijn 2.0 concept, waarbij extra wordt ingezet of hygiene. Ook dat strookte met de visie van Shell.

“We hebben een nieuw hoogwaardig en innovatief concept ontwikkeld waarbij wij onze openbare toiletten positioneren als een ‘want-to-go’ in plaats van een ‘need-to-go’. Om dit te onderstrepen hebben wij ook onze eigen identiteit geherdefinieerd, om zo de volgende stap van onze organisatie vorm te geven”, zegt 2theloo Ceo Tim Daniels daarover.

Shell en 2theloo sloegen in 2012 voor het eerst de handen ineen. Daarnaast werkt de toiletformule met het Franse spoorbedrijf SNFC en diens tegenhanger in Spanje, Adif.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.