Tankstation Van de Put in Heerde gaat onbemand verder

Total Van de Put in Heerde

Tankstation Van de Put in Heerde wordt met ingang van maandag 16 november een onbemande Total Express-locatie. Eigenaren Hans en Gerben van de Put blijven wel de naastgelegen shop exploiteren.

Bij de omzetting naar Total Express zullen nieuwe tanks, leidingen en vulpunten geïnstalleerd worden. Hierdoor zal de locatie drie tot vier weken gesloten zijn, vertelt Gerben van de Put aan TankPro. Door over te stappen naar een onbemande formule kunnen de broers Van de Put de concurrentie beter het hoofd bieden en er een gezonde bedrijfsvoering op na houden. Er zullen dan ook geen ontslagen vallen.

Volgend jaar krijgt bovendien de naastgelegen shop een facelift. Dat moet de eigenaren in staat stellen nog beter in te spelen op de vraag naar de afhandeling van pakketjes, waar Hans en Gerben van de Put zich meer op willen toeleggen. Producten als motorolie en AdBlue blijven uiteraard gewoon te koop.

De lokatie van het tankstation aan de Hagestraat 10 in Heerde kent een lange geschiedenis. Al sinds de jaren zestig is er een tankstation gevestigd, allereerst in de kleuren van OK, vervolgens in die van Q8. Sinds 2015 staat de naam van Total er op de luifel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.