DCB Energy opent locaties in Rotterdam en Maasmechelen

DCB Energy heeft twee nieuwe energy hubs toegevoegd aan het netwerk. Het gaat om een locatie in Rotterdam en een station in het Belgische Maasmechelen. Eerder opende de onderneming uit Spijkenisse al hubs in Den Hoorn, Roosendaal, Venlo en Borne. DCB Energy wil een dekkend netwerk realiseren van zo’n twintig stations op strategische plekken door het land voor 2022.

De locatie in Rotterdam ligt aan de Moezelweg, Havennummer 5804. Hier zat al een TruckEasy-station van DCB Energy. Het station ligt vlakbij de A15. Verkrijgbaar zijn onder meer diesel, AdBlue, CNG+ (i.s.m. OrangeGas), HVO100 en LNG.

Half oktober is ook in België de eerste energy hub geopend. Het gaat om een locatie aan de Slakweidestraat 14 in Maasmechelen (tegenover Plukon), strategisch gelegen aan de E314 en N78. Hier wordt op dit moment AdBlue en diesel aangeboden, vanaf 2021 komt daar CNG+ en LNG bij. Ook komen er snellaadpalen.

Alle brandstoffen onder één dak. Dat is het idee achter ‘the hubs’, de nieuwe tankstations die DCB Energy op strategische plekken in het land neerzet. Het bedrijf timmerde afgelopen jaren flink aan de weg en opende een aantal fraaie locaties, onder meer vlakbij de A4 bij Den Hoorn, in Venlo, in Roosendaal en Borne. In totaal exploiteert de onderneming op dit moment zo’n veertig locaties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.