Fieten Olie breidt netwerk uit met nieuwe locatie in Hardenberg

Nog net voor het weekend heeft Fieten Olie een nieuwe onbemande locatie geopend. Sinds vrijdagmiddag kunnen klanten er aankloppen. Het tankstation ligt aan De Nieuwe Haven in Hardenberg. Het gaat om een nieuwbouwlocatie.

Het tankstation is het 42e eigen tankstation van Fieten Olie in Nederland. De locatie ligt naast het Profile Tyrecenter Heuver en is makkelijk te bereiken voor zowel personen- als vrachtauto’s. Klanten kunnen op het onbemande tankstation terecht voor diesel, Euro 95 (E10), Super Plus 98 (E5) en AdBlue.

Verdere uitbreiding

Fieten Olie was oorspronkelijk vooral actief in het noorden van het land. Afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn vleugels verder uitgeslagen in de rest van Nederland. De meeste tankstations zijn onbemand, een paar uitzonderingen daargelaten.

Afgelopen februari werd de grootste locatie van Fieten geopend, vlakbij de snelweg A4 in Hoofddorp. Het nieuwe station telt zes eilanden en twaalf opstelplaatsen. Naast Euro95 (E10), Super98 (E5) en diesel, worden ook HVO100 en AdBlue aangeboden. Per begin juni heeft Fieten Olie ook een locatie overgenomen in Blaricum. Dit tankstation ligt aan de Middenweg en was voorheen in handen van Wed. B. Vos B.V.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.