Tamoil opent onbemand tankstation op Businesspark Nieuw-Vennep

Tamoil heeft haar netwerk uitgebreid met een nieuwe onbemande locatie in Nieuw-Vennep. Het tankstation ligt aan de Pesetaweg op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Naast de locatie bouwt Tamoil aan een nieuw wascentrum met (kettingbaan)wasstraat en drie wasboxen.

Behalve reguliere diesel, Euro 95 en Superplus 98 is op het onbemande tankstation ook Neste MY Renewable DieselTM verkrijgbaar. Deze dieselvervanger is geschikt voor alle dieselmotoren in auto’s, bussen en vrachtwagens. Het vereist geen aanpassingen aan bestaande motoren en voertuigen.

Nieuwe wasstraat

Op dit moment wordt gewerkt aan het realiseren van een kettingwasstraat en drie wasboxen naast het nieuwe tankstation. Voor het wassen van bestelwagens, campers en caravans is er een speciale wasbox ingericht. Ook zijn er stofzuigers uitgerust met luchtblazers beschikbaar.

Zakelijke klanten kunnen voordeliger tanken met de gratis Tamoil Mobility Card. Daarmee kan bij zeshonderd tankstations in Nederland afgerekend worden. De klant heeft 24/7 toegang tot de klantportal met daarin een overzicht van transacties en facturen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.