Tankstation-ondernemer Jan Paul Kerkhof aan de slag met snellaadplein

Vanaf de tweede helft van het jaar breidt Jan Paul Kerkhof zijn tankstation uit met een groot laadplein. Onlangs opende het station aan de Binckhorstlaan in Den Haag al een waterstofvulpunt. In de uitzending van TankPro TV vertelde de ondernemer hoe hij afgelopen periode heeft ervaren en hoe hij inspeelt op nieuwe brandstoffen en op carwash. Bekijk het interview hieronder terug. 

De uitzendingen vinden tweemaal per maand op woensdagmiddag plaats vanuit de studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. De volgende uitzending staat op woensdag 22 juli om 16.00 uur in de gids.

Bekijk ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.